Incendiu la un magazin alimentar din Suceava, provocat de un scurtcircuit. Nu s-au înregistrat victime.


Intră acum și în grupul de

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 0:45, alarma de incendiu a unui magazin alimentar situat pe strada Mărășești din municipiul Suceava s-a declanșat, incidentul fiind raportat la numărul de urgență 112.

Potrivit maiorului Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, la fața locului au intervenit de urgență trei autospeciale de stingere de la Detașamentul de pompieri Suceava.

Echipele de intervenție au pătruns în interiorul magazinului, care era complet inundat de fum pe o suprafață de aproximativ 140 de metri pătrați.

Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit la instalația electrică, iar flăcările au cuprins rapid mai multe materiale combustibile din interior.

În urma incendiului, au ars un frigider, aparate de aer condiționat, corpuri de iluminat, rafturi din material plastic și diverse produse alimentare, pe o suprafață de circa 15 metri pătrați. Fumul dens și temperaturile ridicate au afectat tencuiala și zugrăveala magazinului.

Pompierii au reușit să localizeze și să lichideze incendiul cu promptitudine, reușind să salveze magazinul, zona de birouri și spațiile de depozitare. Din fericire, nu s-au înregistrat victime în urma incidentului.


Intră acum și în grupul de