Ion Lungu la ultimul maraton la deschiderea anului școlar: „Am realizat lucruri bune împreună pentru școala suceveană”


Intră acum și în grupul de

Ion Lungu, a participat, luni, pentru ultima dată la deschiderea noului an școlar în calitate de primar al Sucevei, participând la deschiderea anului școlar la 15 unități de învățământ preșcolar, gimnazial și liceal.

Acesta a declarat că în cei 20 de ani de mandat, municipalitatea a investit aproximativ 100 de milioane de euro în infrastructura educațională a orașului.

„În ultimii 20 de ani, s-au construit grădinițe noi, o școală nouă, s-au modernizat școlile prin programul de eficiență energetică, s-au realizat mansardări, s-au construit săli de sport și un complex sportiv nou. Școlile arată foarte bine, fiind pregătite pentru începerea noului an școlar”, a subliniat Lungu.

El le-a mulțumit directorilor și cadrelor didactice pentru colaborarea din ultimele două decenii și a exprimat aprecierea pentru eforturile comune depuse în beneficiul elevilor suceveni.

„Am realizat lucruri bune împreună pentru școala suceveană. Mult succes în noul an școlar!”, a transmis Ion Lungu.

Aceasta marchează ultima participare a edilului la festivitățile de deschidere a anului școlar, un moment important în încheierea carierei sale administrative.


Intră acum și în grupul de