CSU Suceava solicită acces pentru copii sub 14 ani la meciurile de pe teren propriu, în ciuda sancțiunii FRH


Intră acum și în grupul de

Clubul Sportiv Universitar (CSU) Suceava a trimis, luni, o adresă oficială către Federația Română de Handbal (FRH) prin care cere ca la următoarele meciuri de pe teren propriu să fie permis accesul copiilor cu vârsta sub 14 ani. Solicitarea vine în contextul sancțiunii primite după incidentul petrecut la meciul cu Steaua București, când Comisia de Disciplină a FRH a decis ca echipa suceveană să joace următoarele cinci partide fără spectatori.

Clubul a făcut apel la această decizie, iar în același timp a înaintat și noua cerere dorind să permită prezența tinerilor fani la meciuri, în ciuda restricțiilor impuse.

Următorul meci pe teren propriu pentru CSU Suceava va avea loc sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 17:30, împotriva echipei CSM Făgăraș, în sala „Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv Suceava, în cadrul etapei a 3-a din Liga Națională de handbal masculin.

Sancțiunea FRH a fost impusă după ce, în ultimele secunde ale jocului cu Steaua, un jucător al echipei bucureștene a fost rănit de o reclamă împinsă pe teren de un spectator.

 Incidentul a fost considerat grav, motiv pentru care Comisia de Disciplină a hotărât măsura drastică.


Intră acum și în grupul de