Federația Română de Handbal respinge solicitarea CSU Suceava privind participarea copiilor sub 14 ani la meciurile disputate fără spectatori


Intră acum și în grupul de

Federația Română de Handbal (FRH) a răspuns oficial cererii înaintate de Clubul Sportiv Universitar din Suceava (CSU Suceava) referitoare la posibilitatea de a permite copiilor sub 14 ani să asiste la meciurile echipei de handbal masculin, disputate fără spectatori, din cauza sancțiunilor primite.

În răspunsul adresat directorului Iulian Andrei, FRH a subliniat că sancțiunea impusă echipei sucevene are la bază abateri grave, care au inclus incidente cu potențiale accidentări grave ale jucătorilor și încălcări repetate ale regulamentului. Aceste încălcări au avut loc și în cadrul unui meci din sezonul trecut, împotriva echipei HC Gloria Buzău.

Federația a apreciat dorința clubului de a implica tinerii și de a oferi un exemplu pozitiv comunității, dar a decis să respingă solicitarea, argumentând că respectarea integrală a măsurilor disciplinare este esențială pentru menținerea unui climat de fair-play și disciplină sportivă.

FRH și-a exprimat, de asemenea, speranța că CSU Suceava va respecta pe viitor normele regulamentare, pentru a evita repetarea unor astfel de situații.


Intră acum și în grupul de