FOTO//Un mort și trei răniți după o coliziune între un camion și un autoturism la Vadu Moldovei


Intră acum și în grupul de

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, joi la prânz, după o coliziune între un autotren și un autoturism, pe raza localității Vadu Moldovei.

În accident a fost implicate patru persoane, una din autotren și trei din autoturism.

În urma coliziunii, o victimă a rămas încarcerată și a fost declarat decesul.

Celelalte trei victime sunt conștiente și cooperante, dar cu diferite traumatisme.

Șoferul autotrenului a refuzat transportul la o unitate spitalicească. Celelalte două victime au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, la fața locului au intervenit pompierii militari, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Potrivit Poliției Județene Suceava, joi,  în jurul orei 12:30, un bărbat de 28 de ani din municipiul Pascani, în timp ce conducea autoutilitara pe D.N 2-E85, pe raza satului Vadu Moldovei, pe relația Vadu Moldovei-Drăgușeni,  a frânat brusc, a intrat în derapaj pe fondul carosabilului umed și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus de către un bărbat de 28 de ani din municipiul București.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și vătămarea corporală a două pasagere din mașina condusă de către acesta, respectiv o femeie de 42 de ani si o tânără de 20 ani, ambele din municipiul București.

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, ulterior fiind condus la unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii evenimentului rutier și a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.


Intră acum și în grupul de