Bucovina SSV & Off Road MAX, programat la Putna în week-end a fost anulat în urma morții pilotului Andrei Piedemonte în accidentul de la Vadu Moldovei


Intră acum și în grupul de

În urma decesului pilotului de off road Andrei Piedemonte, Comisia Națională de Off Road a decis anularea etapei a 6-a, programată la Putna (județul Suceava) în weekend, în organizarea ACS Bucovina Team Motorsport

Organizatorii au informat, cu mare regret, că evenimentul Bucovina SSV & Off Road MAX, programat să aibă loc în perioada 12-15 septembrie 2024 la Putna, Suceava, a fost anulat complet.

Decizia a fost luată în urma unui accident rutier foarte grav, care a avut loc în afara concursului, în timp ce o parte din organizatori (comisia de arbitraj, secretariat etc.) se deplasau către locație.

„Nimeni nu și-ar fi dorit o astfel de anulare și un astfel de motiv”, arată organizatorii competiției.

Pilotul de off-road Andrei Piedemonte a murit, joi, la prânz, într-un accident rutier în care mașina pe care o conducea a fost lovită de un camion la Vadu Moldovei.

Potrivit anchetei polițiștilor, șoferul camionului a frânat brusc, a intrat în derapaj și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus de către un bărbat de 28 de ani din municipiul București.

În urma accidentului șoferul de 28 de ani a murit, iar o femeie de 42 de ani și o tânără de 20 de ani din București au fost rănite.


Intră acum și în grupul de