Răsturnare de situație: Consiliul de Administrație al FRH aprobă prezența copiilor sub 14 ani în sălile de sport la meciurile fără spectatori


Intră acum și în grupul de

În cadrul unei ședințe extraordinare, Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal (FRH) a aprobat, vineri, în unanimitate decizia de a permite accesul copiilor sub 14 ani în sălile de sport în care echipele gazdă sunt sancționate să joace fără spectatori.

Conform noii hotărâri, la meciul dintre CSU Suceava și CSM Făgăraș, programat sâmbătă, 14 septembrie, în Sala „Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv Suceava, accesul copiilor sub 14 ani se va face în grupuri organizate de cel mult 20 de copii. Fiecare grup va fi însoțit de un adult responsabil, care trebuie să prezinte un tabel cu numele și datele de naștere ale copiilor. Accesul în sală va fi permis începând cu ora 17:00, iar meciul va începe la ora 17:30.

Intrarea se va face în limita locurilor disponibile, iar grupurile rămase afară vor avea prioritate la următoarele meciuri pe teren propriu ale CSU Suceava. Această decizie are scopul de a încuraja implicarea tinerilor în sport, în ciuda sancțiunilor aplicate echipelor gazdă.


Intră acum și în grupul de