12 săli de clasă noi vor fi construite la Școala Gimnazială nr. 11 Miron Costin din Burdujeni, printr-un proiect de mansardare de peste un milion de euro


Intră acum și în grupul de

Ion Lungu a anunțat, miercuri, că Școala Gimnazială nr. 11 Miron Costin din cartierul Burdujeni va beneficia de 12 săli de clasă noi, realizate prin mansardarea clădirii.

Proiectul, evaluat la peste un milion de euro (5.962.569,99 lei), face parte dintr-un plan de extindere pe verticală a școlii și are ca scop atât creșterea capacității educaționale, cât și îmbunătățirea eficienței energetice a clădirii.

Licitația pentru acest proiect va avea loc în date de 10 octombrie 2024.

Mansardarea presupune construirea unui nou etaj pe întreaga suprafață a clădirii existente, precum și anveloparea părții superioare pentru o mai bună izolare termică.

Proiectul include, de asemenea, dotarea sălilor cu mobilier modern și echipamente digitale, în conformitate cu cerințele actuale din educație.

Ion Lungu spune că acest proiect va ajuta la decongestionarea sălilor existente și va oferi elevilor și profesorilor condiții optime pentru desfășurarea activităților educaționale.


Intră acum și în grupul de