VIDEO//Gest emoționant al pompierilor suceveni în timpul unei intervenții în satul gălățean Valea Mărului


Intră acum și în grupul de

În mijlocul unei operațiuni dificile de salvare și curățare după inundațiile care au lovit satul Valea Mărului din județul Galați, pompierii suceveni au adus un moment de bucurie neașteptată unei localnice afectate de dezastru.

Astfel, în timp ce evacuau mâlul și cele peste 3 tone de peleți uzi din gospodăria doamnei Ioana, salvatorii au aflat că aceasta împlinea 82 de ani chiar în acea zi.

Locotenent-colonel Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, a declarat că pompierii, fără să stea pe gânduri, i-au cântat spontan „La mulți ani!” doamnei Ioana, reușind să-i aducă un zâmbet într-o zi marcată de greutăți.

„Deși lupta cu dezastrul a fost grea, faptul că nu era singură i-a oferit doamnei Ioana speranța că, indiferent de situație, întotdeauna există o cale de a merge mai departe”, a spus locotenent-colonel Găleată.

Gestul pompierilor a transformat o zi dificilă pentru femeia sinistrată într-una plină de speranța că, indiferent de situație, întotdeauna există o cale de a merge mai departe.


Intră acum și în grupul de