Handbaliștii CSU Suceava vor fi privați de susținerea publicului general la încă patru meciuri de pe teren propriu. Comisia de Apel a FRH a respins apelul clubului sucevean


Intră acum și în grupul de

CSU Suceava va juca încă patru meciuri de pe teren propriu având în tribune doar copii sub 14 ani.

Acestă situație intervine după ce Comisia de Apel din cadrul Federației Române de Handbal a respins ca nefondat apelul formulat de clubul sucevean împotriva deciziei Comisiei Centrale de Disciplină, care a sancționat CSU Suceava cu disputarea a cinci meciuri oficiale de pe teren propriu fără spectatori și cu o amendă de 15.000 de lei în urma incidentului din meciul cu Steaua București.

Decizia Comisiei de Apel este definitivă.

Astfel, pe lângă jocul cu CSM Făgăraș, desfășurat săptămâna trecută, handbaliștii suceveni vor fi privați de susținerea publicului general și în meciurile pe care le vor juca acasă cu HC Buzău, Potaissa Turda, CSM Constanța și CSM Focșani.

La aceste partide accesul va fi permis doar copiilor cu vârsta sub 14 ani, în grupuri formate din 20 de persoane. Fiecare grup trebuie să fie însoțit de un adult care va avea, obligatoriu, un tabel cu numele și datele de naștere ale copiilor și care își va asuma responsabilitatea pentru comportamentul acestora.

Conform Federației Române de Handbal, numărul însoțitorilor trebuie să fie de 1 (unu) la 20 (douăzeci) de copii. Intrarea va fi permisă în limita locurilor disponibile. Grupurile rămase afară vor avea prioritate la ulteriorul meci de pe teren propriu al echipei CSU Suceava.


Intră acum și în grupul de