Acțiune de ecologizare în Suceava: Comisarul general adjunct al Gărzii Naționale de Mediu, Marius-Andrei Niță, alături comisarii de mediu suceveni și de sute de voluntari la Ziua de Curățenie Națională


Intră acum și în grupul de

Comisariatul Județean Suceava al Gărzii Naționale de Mediu, împreună cu Comisarul general adjunct al GNM, Marius-Andrei Niță, au participat sâmbătă la acțiunea de ecologizare „Let’s Do It, Romania – Ziua de Curățenie Națională”, un eveniment de amploare dedicat protejării mediului.

Aceasta a devenit o tradiție anuală, care atrage tot mai mulți participanți.

La acțiune au luat parte suceveni de toate vârstele, voluntari din companii și ONG-uri, elevi, cadre didactice, funcționari și reprezentanți ai instituțiilor și autorităților locale și județene. Ei au lucrat împreună pentru a curăța zonele afectate de deșeuri, având ca scop principal promovarea unui mediu curat și sănătos.

Obiectivele principale ale acestei inițiative sunt reducerea cantităților de deșeuri abandonate necorespunzător, implicarea cetățenilor și autorităților în gestionarea responsabilă a deșeurilor și promovarea educației ecologice. În plus, evenimentul își propune să încurajeze spiritul civic și să aducă în prim-plan necesitatea protejării mediului înconjurător.

„Acțiunile de ecologizare precum Let’s Do It, Romania sunt esențiale pentru a sensibiliza populația în ceea ce privește importanța păstrării unui mediu curat și pentru a demonstra că, prin colaborare, putem aduce schimbări pozitive”, a declarat Marius-Andrei Niță.

Organizatorii speră ca aceste inițiative să inspire și mai multe comunități să se alăture cauzei ecologice.


Intră acum și în grupul de