Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat demararea de noi lucrări de modernizare pe strada Oituz: „Ne ținem de cuvânt!”


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat, luni, demararea unor noi lucrări de infrastructură pe strada Oituz, după finalizarea lucrărilor pe strada Leca Morariu.

Potrivit acestuia, reabilitarea începe cu refacerea conexiunii dintre strada Leca Morariu și strada Universității, urmând ca întreaga zonă să fie reconfigurată în cadrul unui proiect avizat și autorizat.

„Ne ținem de cuvânt! După ce am finalizat strada Leca Morariu, am mutat echipa pe strada Oituz, acolo unde refacem pentru început legătura dintre str. Leca Morariu și str. Universității. Urmează ca toată zona să fie reconfigurată”, a declarat viceprimarul.

Lucrările, care se vor desfășura pe parcursul toamnei, includ reabilitarea completă a străzii Oituz, ce are o lungime de 1327 metri și o suprafață totală de 14.272 metri pătrați. Vor fi create 158 de locuri de parcare, iar un nou trotuar va fi construit în apropierea Grădiniței nr. 6 „Albinuța”, pentru a spori siguranța pietonilor, în special a copiilor.

„Sper ca pe viitor cât mai multe astfel de lucrări să fie realizate în Suceava”, a adăugat Harșovschi.


Intră acum și în grupul de