Ion Lungu își cere scuze că ACET nu a comunicat la timp că va întrerupe furnizarea apei în municipiu: Pe mine m-au informat la ora 22:06


Intră acum și în grupul de

Ion Lungu și-a cerut scuze în fața sucevenilor pentru „deranjul” cu întreruperea apei potabile în municipiul Suceava.

„Este o avarie, asta este realitatea, se întâmplă în toată lumea civilizată, dar eu am fost anunțat aseară la ora 22:06”, a spus Lungu.

El a menționat că până să fie informat oficial despre situație a avut cinci discuții telefonice în care reprezentanții ACET i-au spus că de fapt e o oprire programată, nu e o avarie.

Lungu le-a cerut celor de la ACET să spună clar ce este și cum este și că i s-a răspuns că este o avarie accidentală.

El a spus că unele zone din oraș au apă potabilă, dar nu este livrată apă în zonele cele mai înalte.

„Nu înțeleg modul de comunicare al celor de la ACET. Trebuia de ieri să informeze oamenii să-și facă rezerve de apă, să știe oamenii ce au de făcut. Aseară, pe la 9 încă bâjbâiau și i-am întrebat dacă este avarie și au răspuns că e întrerupere planificată. Le-am cerut să dea un comunicat că e întrerupere planificată și, în final, au dat un comunicat pe care eu l-am primit la 22:06 în care spune că este o avarie accidentală. Fac un apel la domnul Groza pe care l-am apreciat și îl apreciez pentru că a făcut treabă bună la ACET, dar văd că se întâmplă ceva acolo care nu este în ordine. Mă pasează de la un director la altul și așa mai departe”, a spus Lungu.

El și-a cerut scuze în numele ACET pentru situația actuală și și-a exprimat încrederea că în cursul nopții de miercuri spre joi va fi reluată furnizarea apei potabile la toată capacitatea.


Intră acum și în grupul de