Gheorghe Șoldan ia atitudine față de modul defectuos în care ACET a comunicat că va întrerupe furnizarea apei în Suceava: Văd că pensionarii bine plătiți din conducerea ACET nu au dat vreun semn că regretă că și-au bătut joc de suceveni


Intră acum și în grupul de

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a luat atitudine, miercuri, față de modul în care ACET a gestionat situația întreruperii furnizării apei potabile care a afectat zeci de mii de abonați din municipiul Suceava și din comune din zonă.

„Constat cu surprindere că până la această oră nimeni din ACET SA Suceava nu și-a asumat modul defectuos de gestionare a comunicării către populație a situației care a generat întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Suceava și în mai multe localități din zonă”, a spus Șoldan.

Totodată, președintele ales al CJ Suceava a spus că nu vede nicio urmă de regret din partea conducerii ACET.

„Văd că pensionarii din fruntea ACET SA, managerul Ștefan Groza și președintele Consiliului de Administrație, Angela Zarojanu, probabil mai preocupată să conducă Teatrul Municipal, care obțin venituri foarte frumoase pentru funcțiile pe care le au, nu au dat vreun semn că regretă că și-au bătut joc de suceveni”, a adăugat Șoldan.

El a remarcat că mulți dintre locuitorii afectați au aflat din zvon public că ar urma să fie întreruptă furnizarea apei, ceea ce este de neconceput și că a văzut că chiar primarul în funcție al Sucevei nu a fost informat decât după ora 22:00 despre ceea ce urmează în oraș.

„Deja nu mă mai miră că toți trântorii puși de PNL în diverse funcții pe bani grei nu fac nimic și li se pare o ofensă să li se ceară socoteală. Probabil că au luat exemplu de la primul trântor al liberalilor, Klaus Iohannis, care își dorește să trândăvească alți patru ani pe banii românilor”, a mai declarat Șoldan.

El a subliniat că sucevenii au transmis la ultimele alegeri că situația asta nu mai poate continua, iar de luna viitoare, când se va face schimbarea, va avea ca prioritate eficientizarea administrației publice locale.


Intră acum și în grupul de