Intervenția la avaria majoră de pe conducta magistrală a ACET se încheie și se va relua pomparea apei spre rezervoarele de la Sf. Ilie


Intră acum și în grupul de

Intervenția la avaria la conducta magistrală de apă urmează să fie finalizată în această seară și se estimează că de joi dimineața situația va reintra în normalitate.

Potrivit reprezentanților ACET SA, în maximum două ore va fi finalizată intervenția la avarie și se va reîncepe pomparea apei.

Umplerea instalațiilor va dura mai multe ore, dar se estimează că joi dimineață lucrurile vor funcționa în condiții de normalitate.

Compania ACET SA Suceava a întrerupt marți seara furnizarea apei potabile în municipiul Suceava și localitățile învecinate în urma unei avarii accidentale produse în zona Vornicenii Mici pe conducta magistrală Ø800 PREMO, care alimentează rezervoarele de apă de la Sf. Ilie.

La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să prezinte o turbiditate ridicată. În această situație, locuitorii sunt sfătuiți să lase apa să curgă câteva minute și să o utilizeze doar în scopuri menajere până la limpezire. Dacă problema persistă, cetățenii sunt rugați să contacteze Dispeceratul ACET SA Suceava pentru intervenție.


Intră acum și în grupul de