Noul pavilion de oncologie al SCJU Suceava a fost inaugurat. Dr. Alexandru Calancea: Vom străluci și mai mult decât am făcut-o până acum


Intră acum și în grupul de

Noul pavilion în care va funcționa Secția de Oncologie a SCJU Suceava a fost inaugurat, vineri, în prezența managerului SCJU Suceava, dr. Alexandru Calancea, a președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a fostului manager al spitalului, primarul Vasile Rîmbu, a mai multor consilieri județeni, dar și a corpului medical.

Managerul SCJU Suceava, dr. Alexandru Calancea a subliniat că nu s-ar fi ajuns la această inagurarea dacă mai multe verigi ale unui sistem foarte bine închegat n-ar fi funcționat așa cum trebuie.

„De la identificarea unei probleme, la găsirea unei soluții, la finanțarea acelei investiții, la cel care execută și pune în operă acea investiție, dar nu în ultimul rând, a celor care îi dau strălucire și mai mare și mă refer la corpul medical nu am fi astăzi aici. De aceea trebuie să mulțumim fiecăruia dintre cei care au pus umărul”, a spus managerul SCJU Suceava.

El a spus că personalul medical în frunte cu dr Doina Motan, va pune umărul din 2025 la refacerea corpului medical din Secția de Oncologie și a precizat că dr. Motan alături de doi medici și de doi rezidenți la Iași care vor veni la SCJU Suceava vor pune bazele noii echipe medicale a Secției de Oncologie.

„Vom străluci și mai mult decât am făcut-o până acum”, a spus dr. Calancea.

El a spus că dr. Motan reprezintă baza oncologiei sucevene și este un deschizător de drumuri în această direcție.

Dr. Motan a arătat că are privilegiul de a lucra în continuare și să rămână o mare susținătoare a serviciilor bune oferite pacienților.

„Cred că nicăieri mai mult ca în oncologie, a oferi speranță pacienților nu poate să însemne mai mult. Din acest punct de vedere putem asigura întreaga comunitate a orașului și județului Suceava că vom fi la fel de determinați ca și până acum și vom primi și forțe tinere cu care ne vom întări echipa ca ceea ce înseamnă oncologia suceveană să fie într-adevăr o specialitate care oferă servicii de calitate, de top, așa cum am încercat și ne-am dorit să fie de acum încolo”, a spus dr. Motan.

Dr. Motan a prezentat medicii care urmează ca din 2025 să lucreze în Secția de Oncologie care își va desfășura activitatea în noua clădire.


Intră acum și în grupul de