Inițiatorul proiectului Pavilionului de Oncologie, Vasile Rîmbu, la inaugurare: Am un sentiment de bucurie văzând că la spital se continuă o linie de dezvoltare începută din anul 2009.


Intră acum și în grupul de

Fostul manager al Spitalului Județean de Urgență Suceava, primarul Vasile Rîmbu, a declarat, vineri, la inaugurarea Pavilionului de Oncologie al unității spitalicești că a fost unul dintre inițiatorii realizării acestei investiții și a mulțumit celor care au dus proiectul la final.

El a spus că s-a luat decizia realizării Pavilionului de Oncologie în condițiile în care presiunea pe secția de oncologie era mare motiv pentru care împreună cu președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și cu ministrul de atunci al Sănătății s-a decis punerea bazelor unui micro-institut oncologic la Suceava mai ales că se făcea un centru de radioterapie, laborator de medicină nucleară și altele.

„Dată fiind situația de acum cred că ne putem gândi la un institut de oncologie la Suceava”,   spus fostul manager.

Vasile Rîmbu a mai declarat că momentul de inaugurare este unul inedit pentru că cel care a inițiat un proiect a fost invitat la finalizarea lui.

„Zic eu, și așa am să fac, să nu-i uităm pe cei care au inițiat niște proiecte care sunt în derulare și să le acordăm meritele cuvenite. Este important pentru că noi urmărim interesul comunității și nu al persoanelor sau al partidului”, a spus Rîmbu.

El și-a exprimat satisfacția că revede cu acest prilej foștii colegi și a recunoscut că de fiecare dată când trece prin fața SCJU Suceava are un sentiment de bucurie și nu de nostalgie văzând ce se petrece la spital pentru că se continuă o linie de dezvoltare începută din anul 2009.

Vasile Rîmbu a mulțumit managerului actual pentru că a reușit să finalizeze ceea ce el a inițiat, dar a mulțumit tuturor consilierilor județeni care timp de 12 ani au sprijinit în Consiliul Județean Suceava proiectele de dezvoltare ale spitalului județean pe care el le-a propus.


Intră acum și în grupul de