ACET anunță că a remediat și a doua avarie majoră la conducta magistrală


Intră acum și în grupul de

ACET S.A. Suceava a anunțat că a finalizat luni, la ora 16:45 lucrările de reparații la avaria accidentală de pe conducta de aducțiune FIR 2 – PREMO DN 800 mm.

„Începând cu ora 17:00 s-a trecut la pornirea pompelor din Stația de tratare apă Bechișești și estimăm că la ora 19:00 stația va intra în regim normal de funcționare”, se arată în comunicat.

ACET SA estimează că sistemul de alimentare cu apă va intra în parametrii normali de funcționare pe parcursul acestei seri, astfel încât toți utilizatorii afectați să beneficieze de serviciul de alimentare cu apă la parametri normali.

„La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute și apa să fie utilizată doar în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Dacă situația persistă, sunați la Dispeceratul ACET S.A. Suceava, iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată”, a transmis operatorul de apă care și-a cerut scuze pentru disconfortul creat şi a mulțumit clienților pentru înțelegere.


Intră acum și în grupul de