Rezultate remarcabile pentru echipa ACS Atletic Bucovina la „Cupa Tricolorul” Breaza, Prahova 2024


Intră acum și în grupul de

Pe 29 septembrie 2024, orașul Breaza a găzduit competiția națională de karate „Cupa Tricolorul”, în cadrul căreia au participat 458 de sportivi din 39 de cluburi, cu un total impresionant de 1109 intrări. Evenimentul, desfășurat sub egida WUKF, a adus rezultate deosebite pentru echipa ACS Atletic Bucovina.

Petriuc Aissa a cucerit medalia de aur, iar Popovici Antonia a obținut medalia de argint în proba de Kumite Shobu Nihon, categoria 10 ani, +145 cm, fete. Cele două sportive s-au impus în toate meciurile, oferind un moment inedit în finală, când s-au confruntat între ele, asigurând astfel clubului medaliile de aur și argint.

Prima medalie de bronz pentru ACS Atletic Bucovina a fost câștigată de Andrei Poenari, care a ocupat locul 3 la proba de kata, urmat de Bârjovanu Adrian, care a obținut tot bronzul la proba de Kumite.

Antrenorul și președintele clubului, Ovidiu Corduneanu, centură neagră 5 Dan, a transmis un mesaj de felicitare sportivilor, subliniind importanța dedicării și perseverenței în karate: „Karate-ul este o artă a mișcării și a pasiunii, dar și a curajului de a continua, indiferent de provocări. Felicitări tuturor participanților!”


Intră acum și în grupul de