DRDP Iași: Poarta bucovineană de la Drăgușeni avea deteriorări majore și prezenta risc real pentru siguranța circulației


Intră acum și în grupul de

DRDP Iași a explicat, marți după amiaza, urgența reabilitării porții bucovinene la Drăgușeni menționând că s-au impus măsuri suplimentare pentru siguranța traficului în condițiile în care s-au depistat deteriorări majore.

Astfel, în urma unei revizii de sector pe DN 2, pe segmentul Moțca – Drăgușeni, s-au constatat deteriorări majore la poarta de intrare în județul Suceava din localitatea Drăgușeni, care prezentau un risc real pentru siguranța circulației rutiere, spune DRDP Iași.

În aceste condiții, în regim de urgență, o comisie formată din reprezentanți ai SDN Suceava, ISU, Poliția Rutieră și Consiliul Județean Suceava (proprietarul obiectivului) a inspectat situația și a decis demontarea consolei deteriorate.

Lucrările de demontare au început la ora 17:00 și se estimează că vor dura aproximativ 1,5 ore. Pe durata intervenției, traficul va fi restricționat complet pe ambele sensuri de mers. Rutele alternative rămân valabile, conform comunicatului anterior, iar echipajele Poliției Rutiere vor asigura devierea și fluidizarea traficului.

„ Facem apel la înțelegere din partea șoferilor pentru eventualul disconfort, aceste lucrări fiind esențiale pentru a garanta un trafic sigur” precizează DRDP Iași.


Intră acum și în grupul de