Poarta bucovineană de la Drăgușeni a fost demontată, iar traficul pe DN 2 a fost reluat. Flutur spune că poarta va fi consolidată în perioada următoare


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat marți seara că, în urma vântului puternic din ultimele zile, s-a slăbit pilonul de susținere stâng al porții de intrare de la Drăgușeni.

„Practic, două prezoane de prindere au fost rupte, iar stâlpul s-a înclinat sub forța vântului. În urma analizei efectuate la fața locului, s-a hotărât demontarea grinzii transversale de pe drumul european pentru a se putea efectua lucrări de consolidare a stâlpilor”, a explicat Flutur.

El a precizat că a solicitat sprijinul ISU, IPJ Suceava, precum și al firmei care a intervenit la această lucrare în urmă cu patru ani.

„În acest moment, grinda transversala pe care scrie „Județul Suceava” și mesajul „Hai în Bucovina!” a fost demontată și depozitată lateral. În zilele următoare, vom demara procedurile de intervenție și consolidare a stâlpilor de susținere”, a precizat președintele CJ Suceava.

El a subliniat că a fost necesară întreruperea traficului pe E85 pentru mai bine de o oră, însă, ulterior circulația a fost reluată.


Intră acum și în grupul de