Prefectul de Suceava, discuții la MAI pentru suplimentarea personalului Serviciului de Înmatriculări și Permsie auto pe fondul creșterii numărului de candidați


Intră acum și în grupul de

Alexandru Moldovan, prefectul județului Suceava, a avut o întrevedere la Ministerul Afacerilor Interne cu secretarul de stat Aneta Matei și chestorul de poliție Florentin Brăcea, directorul Direcției Generale Permise de Conducere și Înmatriculări. Discuțiile s-au axat pe îmbunătățirea activității serviciului public comunitar din cadrul Instituției Prefectului Suceava, în special asupra creșterii numărului de examinatori pentru proba practică, pe fondul creșterii numărului de candidați.

Prefectul a reiterat necesitatea urgentă de a suplimenta resursele umane, dar și de a continua organizarea examenelor practice în municipiile Rădăuți, Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc, pentru a veni în sprijinul cetățenilor și al școlilor de șoferi din zonă.

„Având în vedere dimensiunile județului Suceava și numărul semnificativ de locuitori care doresc obținerea permisului de conducere, creșterea numărului de examinatori este absolut necesară pentru a reduce timpii de așteptare și pentru a asigura o desfășurare optimă a examenelor”, a declarat Moldovan.

De asemenea, el a subliniat importanța continuării procesului de examinare în cele trei municipii din județ, pentru a facilita accesul candidaților la proba practică.


Intră acum și în grupul de