Suceveanul Bogdan Bănică a fost votat vicepreședinte al Federației Sindicatelor din Poliție și Administrație Publică SMARTLEX.


Intră acum și în grupul de

Fostul polițist sucevean Bogdan Bănică își continuă ascensiunea în lumea sindicală.

Astfel, conform comunicatului de pe siteul oficial, cu ocazia întrunirii Biroului Executiv, Bănică a fost votat vicepreședinte al Federației Sindicatelor din Poliție și Administrație Publică SMARTLEX.

Federația Smartlex are în componență sindicate din Poliție, administrație publică, ISCTR, etc, fiind condusă de Florin Vîlnei-președinte și Gabriel Ivanov-prim vicepreședinte.

Bogdan Bănică este și președintele Comisiei Paritare din Aparatul Central al Ministerului Afacerilor Interne, numit prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, dar și vicepreședinte al Confederației Naționale a Sindicatelor Libere din România (CNSLR) Frăția București.

Timp de aproape 20 de ani, Bănică a fost polițist criminalist în cadrul IPJ Suceava, fiind membru fondator al Sindicatului Polițiștilor din România Diamantul – organizația județeană Suceava, respectiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS – organizația Suceava, fiind ales ulterior președinte-executiv la nivel național al SN DECUS.


Intră acum și în grupul de