IPS Calinic: Dacă Dumnezeu s-ar potrivi la cât de mult se iubesc oamenii între ei, cred că am rămâne extrem de puțini pe Pământ


Intră acum și în grupul de

O credincioasă, preocupată de amenințările și blestemele unei vecine, a cerut sfatul ÎPS Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, pentru a găsi liniștea sufletească în fața unei situații delicate. Femeia a relatat că vecina în vârstă, convinsă pe nedrept că ar fi fost bârfită, a amenințat familia cu blesteme.

Având copii mici, credincioasa și-a exprimat teama față de aceste amenințări, deși știa că acuzațiile nu au nicio bază reală.

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților a răspuns cu încurajare, îndemnând-o să urmeze sfatul părintelui duhovnic și a asigurat-o că nu are motive de teamă. „Stați liniștiți; dacă Dumnezeu s-ar potrivi la cât de mult se iubesc oamenii între ei, cred că am rămâne extrem de puțini pe Pământ”, a spus IPS Calinic, subliniind că puterea iubirii și adevărul lui Dumnezeu vor triumfa întotdeauna. Arhiepiscopul i-a transmis femeii un mesaj de pace și bucurie, sfătuind-o să își păstreze calmul și credința.

ÎPS Calinic a subliniat că frica nu ar trebui să umbrească viața de zi cu zi, amintind că Dumnezeu cunoaște adevărul și protejează pe cei nevinovați.


Intră acum și în grupul de