Gheorghe Flutur mulțumește CNAIR că a dat curs solicitării sale și a asfaltat 25 de kilometri pe DN 17 între Suceava și Păltinoasa


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a mulțumit, miercuri, Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere că a dat curs solicitării sale și a asfaltat DN 17 pe o porțiune de 25 de kilometri între Suceava și Păltinoasa.

„S-au modernizat la insistențele mele 25 de kilometri de drum național pe ruta Suceava-Păltinoasa. Mulțumesc CNAIR că mi-a ascultat rugămintea. DN 17 arată foarte bine până la granița cu județul Bistrița Năsăud. Trebuie marcajele făcute că vine perioada de toamnă, de ceață, dar mă declar mulțumit de implicarea celor de la CNAIR și Ministerul Transporturilor”, a spus Flutur.

El a mai declarat că mulțumește și pentru că la cererea lui s-a reabilitat și drumul de la Marginea spre Voitinel și de la Rădăuți spre Ratoș.

„Sunt investiții importante pentru județul Suceava. Solicitările mele rămân în continuare pentru CNAIR pe ruta Cacica-Marginea-Clit, o zonă care nu arată foarte bine nici în zona Palma. De asemenea, drumul național care vine din Vicovu de Jos spre Gălănești”, a spus președintele CJ Suceava.

Flutur a spus că au rămas câteva tronsoane de drumuri naționale pe care nu s-a intervenit deși a avut promisiuni în acest sens.

„Sper ca în primăvara anului viitor să fie rezolvată această problemă”, a mai declarat Flutur.

Președintele CJ Suceava consideră că drumurile arată bine în județul Suceava, atât cele județene cât și cele naționale, pentru că a fost implicare.


Intră acum și în grupul de