AJOFM Suceava anunță că cel puțin 28 de angajatori vor fi prezenți la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți care se va de la Suceava, Fălticeni și Rădăuți


Intră acum și în grupul de

AJOFM Suceava a reamintit că vineri, 11 octombrie 2024, începând cu ora 10, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava.

Evenimentul este deschis tuturor persoanelor interesate de un loc de muncă, indiferent de vârstă sau nivel de studii. Persoanele din alte localități ale județului Suceava pot participa la bursele organizate în Fălticeni (ora 9, la sediul local) sau la Rădăuți (ora 9, la Casa Germană).

În cadrul Bursei de la Suceava, cei 28 de angajatori prezenți vor oferi 187 de locuri de muncă vacante, iar participanții vor avea acces la standuri de suport pentru grupuri vulnerabile, cum ar fi tineri NEETs, persoane cu dizabilități, etnici romi și refugiați. De asemenea, vor fi disponibile standuri dedicate cursurilor de calificare gratuite, precum și informații despre oportunitățile de muncă în străinătate prin rețeaua EURES, subvenții pentru ucenicia la locul de muncă și sprijin pentru activități casnice.

La nivel județean, oferta totală include peste 277 de locuri de muncă, dintre care 54 sunt destinate candidaților cu studii superioare, o creștere notabilă față de edițiile anterioare. Domeniile de activitate cu cele mai multe oportunități includ construcțiile, alimentația publică, HORECA, confecții încălțăminte și textile, mobilă, hârtie și carton ondulat.


Intră acum și în grupul de