DRDP Iași spune că în județul Suceava vor fi montați aproximativ 2000 de metri de parapet cu rulouri în Pasul Tihuța și Pasul Mestecăniș


Intră acum și în grupul de

Drumarii  continuă lucrările de montare a parapetelor de protecție pe rulouri pe Drumul Național 17 (DN 17), în zona Pasului Tihuța, la limita dintre județele Suceava și Bistrița-Năsăud.

Pe raza Secției Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc, vor fi montați aproximativ 2.000 de metri de parapet de protecție pe rulouri, atât în Pasul Tihuța, cât și în zona Mestecăniș.

DRDP Iași spune că această măsură face parte dintr-un program național derulat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și are ca scop reducerea riscului de accidente rutiere grave pe sectoare de drum considerate periculoase.

Prin instalarea acestor parapete speciale, autoritățile își propun să asigure o siguranță sporită pentru participanții la trafic, în special pe sectoarele de drum cu risc ridicat din cauza configurației și condițiilor meteorologice.

Lucrările continuă conform graficului stabilit, iar șoferii sunt rugați să respecte semnalizările temporare de pe aceste sectoare de drum.


Intră acum și în grupul de