Patru jucători de la CSU Suceava, convocați la echipa națională pentru preliminariile EHF EURO 2026


Intră acum și în grupul de

Patru jucători de la CSU Suceava au fost incluși în lotul lărgit al echipei naționale de handbal masculin a României pentru primele două meciuri din preliminariile Campionatului European de Handbal din 2026.

Este vorba despre portarul George Șelaru, extrema stânga Cătălin Zarițchi, interul dreapta Codrin Radu și extrema dreapta Sorin Grigore.

România, care face parte din Grupa a 8-a a preliminariilor EHF EURO 2026, va înfrunta echipele din Portugalia, Polonia și Israel.

Conform regulamentului, primele două echipe din fiecare grupă, alături de patru echipe clasate pe locul trei cu cea mai bună linie de clasament, se vor califica la turneul final ce va avea loc în Danemarca, Suedia și Norvegia.

Selecționata României, condusă de antrenorul George Buricea, va juca primul meci împotriva Portugaliei, pe 7 noiembrie, la Santo Tirso, iar al doilea meci se va desfășura acasă, la Buzău, pe 10 noiembrie, împotriva Poloniei. Aceste confruntări vor fi esențiale pentru stabilirea unui start bun în cadrul campaniei de calificare la Campionatul European.


Intră acum și în grupul de