Gheorghe Flutur la Târgul de Cai de la Trei Movile: „Un târg superb în plină toamnă în inima Bucovinei”


Intră acum și în grupul de

Târgul de Cai de la Trei Movile, organizat în plină toamnă în pitorescul peisaj al Bucovinei, a adus împreună crescători de cai din întreaga țară. Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent la eveniment, exprimându-și aprecierea pentru inițiativa organizării acestui târg.

„Mă bucur că bucovinenii noștri au luat această inițiativă să organizeze târguri. Aici văd oameni din Ardeal, din Cluj, din Sibiu, din Mureș, dar și din Iași, Vaslui, Galați”, a declarat Flutur, subliniind importanța acestor evenimente pentru comunitatea locală și pentru schimbul de experiențe între crescătorii de animale.

Flutur, un iubitor al cailor, a împărtășit din experiența sa personală ca modest crescător de cai: „Dimineața, după ora șase, Napoleon, armăsarul meu lipițan, îmi bate cu copita în țeavă așteptând porția de ovăz. Știu ce înseamnă să crești un cal – înseamnă frumusețe, forță, sănătate și credință în fața omului.”

El a subliniat că, pe lângă utilitatea lor practică, caii sunt folosiți tot mai des pentru paradă, divertisment și atragerea turiștilor în Bucovina.

„Îi felicit pe crescătorii și iubitorii de animale care vin să vadă această frumusețe vie, lăsată pe pământ de Bunul Dumnezeu”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Târgul a fost un succes, reunind pasionați din toată țara și contribuind la promovarea tradițiilor și frumuseților locale.


Intră acum și în grupul de