Atleții de la CSM Dorna Vatra Dornei au obținut trei medalii la concursul „1K Run Fast & Fun” de la Iași


Intră acum și în grupul de

Atleții clubului CSM Dorna Vatra Dornei au obținut trei medalii la ediția a V-a a concursului „1K Run Fast & Fun”, desfășurat la Iași, în prezența a peste 1.000 de participanți din întreaga țară.

Performanțele remarcabile au fost realizate de sportivii Claudia Ionela Costiuc, Zara Marius Casian și Alexandru Prâsneac, toți legitimați la CSM Dorna Vatra Dornei.

Claudia Ionela Costiuc a câștigat proba feminină de 1.000 de metri la categoria open, în timp ce Zara Marius Casian a obținut primul loc la categoria de vârstă 12-14 ani. Alexandru Prâsneac s-a clasat pe locul trei în cursa masculină de 1.000 de metri la categoria open. De asemenea, Brotmei Natalia s-a remarcat prin ocuparea locului patru la categoria 12-14 ani, fete.

Antrenorul Cristian Prâsneac a declarat că este foarte mulțumit de evoluția sportivilor săi și de timpii obținuți, care oferă speranțe mari pentru viitorul sezon de sală.

El a mulțumit finanțatorilor și sponsorilor care sprijină activitatea clubului, printre care Notar Niculina Vasiluț, West Oximorom Transport SRL, SC Vlej-Vet SRL Dispensarul Veterinar Dorna Candrenilor, prin Dr. Cojocareanu Alin, și Sala Sporturilor Poiana Stampei.


Intră acum și în grupul de