Studiul de fezabilitate pentru Aqua Park-ul din Suceava a fost finalizat. Proiectul include o Grădină Urbană și un parc acvatic cu 9 bazine interioare și 7 bazine exterioare


Intră acum și în grupul de

Proiectul Aqua Park-ului din cadrul Complexului Sportiv Suceava a atins un nou reper, odată cu finalizarea studiului de fezabilitate. Acest complex va cuprinde nu mai puțin de 9 bazine interioare și 7 bazine exterioare, oferind facilități pentru locuitorii și turiștii din regiune.

Întinzându-se pe o suprafață de 35.000 mp, proiectul include o Grădină Urbană de 8.413 mp și un parc acvatic de ultimă generație. Printre facilitățile de interior se numără bazine pentru adulți și copii, un bazin de înot, un bazin interior-exterior, precum și un bazin dedicat zonei de SPA, care va include și un bar în apă. Bazinele exterioare vor oferi opțiuni variate, precum lazy river, jacuzzi și tobogane, toate înconjurate de 600 de șezlonguri și baldachine.

Complexul va avea o capacitate totală de 1.050 de locuri, dintre care 400 vor fi disponibile la interior (345 la bazine și 55 în zona de SPA), iar 600 la exterior. Astfel, pe timpul verii, complexul va putea găzdui până la 1.000 de persoane zilnic, iar pe timpul iernii, 400 de persoane.

Valoarea totală a investiției este estimată la 127.208.491,66 lei (aproximativ 25 de milioane de euro), iar termenul de realizare al proiectului este de 24 de luni.


Intră acum și în grupul de