Ceremonial militar la Suceava organizat cu ocazia Zilei Armatei României


Intră acum și în grupul de

Vineri, 25 octombrie 2024, la ora 11:00, în Piața „Tricolorului” din municipiul Suceava, la „Monumentul Eroilor – Bucovina Înaripată”, va avea loc un ceremonial militar organizat pentru a celebra „Ziua Armatei României”.

Evenimentul este organizat de Garnizoana Suceava, în colaborare cu Batalionul 17 Vânători de Munte „Dragoș Vodă” din Vatra Dornei, Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, Inspectoratul Județean de Jandarmi „Bogdan Vodă” Suceava, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava și Primăria Municipiului Suceava.

Ceremonia va aduce împreună reprezentanți ai administrației publice județene și locale, membri ai structurilor din Sistemul Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, asociații ale cadrelor militare în rezervă și retragere, veterani de război, Asociația „Cultul Eroilor” – filiala Suceava, precum și reprezentanți ai mass-media și societății civile.

Evenimentul marchează importanța Zilei Armatei României, o ocazie de a onora sacrificiile făcute de eroii neamului și de a sublinia rolul vital pe care forțele armate îl joacă în protejarea suveranității și securității naționale.


Intră acum și în grupul de