Gheorghe Șoldan, învestit președinte al CJ Suceava în prezența premierului Marcel Ciolacu: Vreau să lăsăm orgoliile politice la ușă și să muncim pentru că avem un județ de dezvoltat.


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a fost învestit, joi, în funcție în prezența premierului României, Marcel Ciolacu.

„Este un moment onorant pentru mine și echipa PSD”, a declarat Șoldan după învestire și a mulțumit colegilor primari care i-au acordat ajutorul în campania electorală, conducerii PSD Suceava că a crezut în el și că a fost alături de el.

Totodată, el a mulțumit locuitorilor județului Suceava care l-au votat și au avut încredere în el și a promis că îi va face mândri, dar a mulțumit și vechii administrații a județului Suceava pentru ceea ce a făcut.

„Dragi colegi, vreau să vă spun că nu e mandatul unui singur om ci al nostru ca și echipă. La final va conta ceea ce am făcut noi împreună și vreau să vă asigur de sprijinul meu. Vreau să facem echipă, să lăsăm orgoliile politice la ușă, să uităm de partide politice, să intrăm aici, în această sală și să muncim pentru județul Suceava pentru că avem un județ de dezvoltat”, a spus Șoldan.

El a adăugat că va trece și actuala campanie electorală, iar așteptările sucevenilor sunt imense.

„Oamenii așteaptă să dezvoltăm acest județ, să facem bine județul Suceava”, a spus Șoldan.

Președintele CJ Suceava i-a asigurat pe primarii de altă culoare politică din județ că proiectul său este să dezvolte fiecare părticică, fiecare comunitate.

„Nu putem dezvolta județul dacă nu dezvoltăm fiecare comunitate. Nu voi împărți județul în PSD-iști, PNL-iști și cei de la AUR. Voi face tot ce ține de mine să dezvolt împreună cu dumneavoastră acest județ. Avem garanția premierului și viitor președinte al României, Marcel Ciolacu”, a spus Șoldan.

Președintele CJ Suceava a spus că se va găsi finanțare pentru centura Gura Humorului, că va fi modernizat Aeroportul Suceava, că va fi mărit PIB-ul județului și că vor fi făcute lucruri bune pentru suceveni.

„Vom aduce mai mulți bani, mai multe fonduri, vom dezvolta infrastructura județului Suceava pentru a aduce mai mulți investitori ca să crească nivelul de trai în județul Suceava”, a declarat Șoldan.

El a reiterat că se bazează pe consilierii județeni, pe primarii din județ să facă echipă împreună pentru județul Suceava.


Intră acum și în grupul de