Gheorghe Șoldan anunță că vrea parteneriat real cu mediul de afaceri pentru dezvoltarea județului: Trebuie să ne promovăm afacerile locale și să încurajăm tinerii antreprenori.


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a avut prima întâlnire în noua calitate cu mediul de afaceri sucevean întrucât consideră că dezvoltarea județului se poate face doar împreună cu antreprenorii.

La întâlnire, alături de Șoldan au fost premierul Marcel Ciolacu, ministrul Investițiilor și proiectelor europene, Adrian Câciu, vicepreședintele PSD,Florin Jianu, cel care a condus aproape 20 de ani Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii, și, nu în cele din urmă, primarul municipiului Suceava, Vasile Rîmbu.

„A fost o discuție deschisă și interactivă, în care antreprenorii suceveni și-au exprimat atât nemulțumirile pe care le au, dar și speranța că Marcel Ciolacu și echipa PSD vor reuși să asigure predictibilitate legislativă și fiscală și să ia în continuare deciziile politice potrivite pentru a sprijini mediul de afaceri”, a spus Șoldan.

Mai mult, el a arătat că premierul Marcel Ciolacu a subliniat angajamentul său pentru continuarea investițiilor majore și a asigurat că anul viitor nu vor exista majorări de taxe și impozite.

„În calitate de președinte al Consiliului Județean Suceava, îmi doresc să avem întâlniri periodice cu reprezentanții mediului de afaceri și, împreună, să vedem ce putem face mai bine pentru a stimula economia locală. Trebuie să ne promovăm afacerile locale și să încurajăm tinerii antreprenori”, a declarat Șoldan.

El a menționat că își dorește un parteneriat real cu mediul de afaceri pentru dezvoltarea județului Suceava.

„În acest nou mandat, ne propunem realizarea unor proiecte mari, dintre care cel mai important este să aducem Autostrada A 7 până la Siret. Sunt convins că, odată ce vom avea o infrastructură bine pusă la punct, oportunitățile pentru mediul de afaceri din județ nu vor întârzia să apară”, a conchis Șoldan.


Intră acum și în grupul de