Gheorghe Șoldan, la învestirea primarului Alin Boșutar: Oamenii care și-au dorit schimbarea, atât la Moldovița, cât și la conducerea județului, au așteptări foarte mari de la noi.


Intră acum și în grupul de

Noul primar al comunei Moldovița, Alin Boșutar, a fost învestit oficial în funcție vineri după-amiază în prezența președintelui CJ Suceava, Gheorghe Șoldan și a mai multor membri din conducerea PSD Suceava.

Aproximativ 300 de persoane au asistat la Moldovița, în sala căminului cultural, la constituirea Consiliului Local și învestitura celui în care și-au pus încrederea să le fie primar pentru următorii patru ani.

„L-am simțit foarte emoționat pe Alin și i-am spus că e bine să ai emoții, pentru că asta înseamnă că îți pasă. Eu îl înțeleg cel mai bine, pentru că știu prin ce am trecut cu două zile în urmă, când am depus jurământul în calitate de președinte al Consiliului Județean Suceava”, a declarat Gheorghe Șoldan.

Președintele CJ Suceava a subliniat că este o responsabilitate foarte mare pe care atât el cât și primarul și-au asumat-o pentru următorul mandat.

„Oamenii care și-au dorit schimbarea, atât la Moldovița, cât și la conducerea județului, au așteptări foarte mari de la noi. Din acest motiv, am ținut să subliniez importanța unei echipe unite și puternice: Primarul alături de președintele Consiliului Județean și de parlamentarii ce vor reprezenta Suceava la nivel național”, a spus Șoldan.

El a spus că e nevoie ca toți să fie în aceeași echipă, pentru cât mai multe proiecte de dezvoltare a județului.

„E important să tragem în aceeași direcție și să facem tot ce stă „în puterile și priceperea noastră”, cum spune și jurământul pe care l-am depus, „pentru binele oamenilor””, a precizat Șoldan care i-a urat mult succes primarului Alin Boșutar.


Intră acum și în grupul de