Calificare europeană și balcanică pentru atleta dorneancă Claudia Ionela Costiuc


Intră acum și în grupul de

Rezultate de excepție pentru atleta Costiuc Claudia Ionela, pregătită de antrenorul Prâsneac Cristian și legitimată la CSM DORNA Vatra-Dornei, la Campionatul Național de Cros desfășurat la Băile Felix.

La proba de 4000 de metri, categoria U20, Claudia Ionela a obținut medalia de bronz, asigurându-și calificarea la Campionatul Balcanic și la Campionatul European.

Tot la Băile Felix, Zara Marius Casian, sportiv la categoria U13, a devenit vicecampion național la proba de 1500 de metri, aducând un alt rezultat notabil pentru CSM DORNA.

Antrenorul Prâsneac Cristian a declarat: „Sunt foarte mulțumit de rezultatul obținut de Claudia, cu atât mai mult cu cât am început pregătirea cu gândul la sezonul Indoor. Această calificare la Campionatele Balcanic și European este o bună oportunitate de pregătire pentru sezonul 2025. De asemenea, îl felicit pe Zara Marius Casian pentru performanța remarcabilă! Mulțumesc conducerii clubului CSM DORNA Vatra-Dornei și Consiliului Local pentru sprijinul constant și încrederea acordată.”

Prin aceste rezultate, CSM DORNA Vatra-Dornei demonstrează că este un centru sportiv de elită în formarea și susținerea tinerelor talente din atletism.


Intră acum și în grupul de