Circ ieftin facut de un barbat de 38 de ani din Mitocu Dragomirnei, pe un bloc din municipiul resedinta de judet


Intră acum și în grupul de

Locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ care stau pe strada G-ral Iacob Zadic au avut parte miercuri la căderea întunercului de circul ieftin făcut de un bărbat de 38 de ani din localitatea Mitocu Dragomirnei, judeţul Suceava, care s-a suit pe un bloc turn ameninţând că se aruncă în gol.

Oamenii au sunat imediat la 112, la faţa locului sosind de urgenţă echipaje atât de la poliţie cât şi de la ISU Suceava.

„Când au ajuns la faţa locului, organele de ordine l-au găsit pe bărbat în dreptul gurii de acces spre acoperișul blocului din dreptul scării B, omul fiind cunoscut ca persoană fără adăpost și cu tulburări de comportament, care a relatat că s-a urcat pe bloc, pentru a se ascunde de un tânăr din comuna Mitocu Dragomirnei, care îl urmărește”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Rugat să coboare, omul a refuzat categoric şi, mai mult, a închis capacul de acces pe bloc refuzând totodată orice discuţii cu polițiştii prezenţi sau cu personalul ISU Suceava.

Totuşi, unul dintre lucrătorii IPJ Suceava a reuşit să-l înduplece pe bărbat să stea de vorbă cu el, iar pe timpul discuțiilor a reușit sa-l prindă de haine si sa-l imobilizeze, fiind ulterior încătușat și coborât de pe bloc cu ajutorul personalului ISU Suceava.

Omul a fost condus apoi la sediul Secţiei de poliţie Burdujeni, unde s-a ales şi cu o amendă pentru tulburarea ordinii publice şi ulterior a fost internat la Secția de Neuropsihiatrie a Spitalului Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de