Intră acum și în grupul de
La Cinematograful Modern din incinta Centrului Cultural „Bucovina” va avea loc vineri, 4 martie, de la ora 18.30, proiecția de gală a filmului românesc „Billion Star Hotel”.
Cu acest prilej, vor fi prezenți la Suceava regizorul Alecs Năstoiu, producătorul Ovidiu Vasu și unul dintre actori – Ciprian Belean.
Evenimentul de gală se va desfășura după următorul program: de la ora 18:30 ședință foto cu invitații și prezentarea filmului; de la ora 19:00 – proiecția filmului; iar de la ora 20:30 va avea loc o sesiune întrebări.
Accesul la acest eveniment va fi liber pe bază de invitație sau pe baza rezervării efectuate pe: www.cinemamodernsuceava.ro
„Billion Star Hotel” este un film realizat în regia lui Alecs Năstoiu şi produs de Ovidiu Vasu, avându-i în rolurile principale pe Rudy Moca, Nicu Mihoc, Dan Rădulescu și Teo Marton.
Este reconstituirea dramelor sufletești a trei personaje aparent ciudate – Sică Generalu’, Panait Surdu si Arthur Popescu, care se întâlnesc într-un moment zero, într-un tren al vieții.
Profilul psihologic al acestora începe să se contureze odată cu poveștile marcante ale vieții personale, pe care și le împărtășesc cu naturalețe pe parcursul călătoriei. Fiecare poveste este un „de ce” și, totodată, un ghid de supraviețuire.
Arthur Popescu – un cuceritor descurcăreț, își transformă drama într-un modus vivendi. Iubește femeile, le folosește și pleacă. Fiecare dintre ele i se oferă, neoferindu-i, însă, nimic.
Panait Surdu – un sentimental neresemnat. Este abuzat sexual de către tată și, fără explicații, pierde prima și singura iubire pe care o va căuta neîncetat și pe care o va regăsi printre amintirile unei tinere orfane.
Sică Generalu’- „tatăl maternal” care se înconjoară de copii uitați de lume, cărora le oferă căldura unui cămin, pe care îi educă cu responsabilitate după regulile naturale ale disciplinei familiale. Este, în același timp, tatăl pe care și l-ar fi dorit și mama care l-a părăsit, suplinind prin acțiunile sale rolul acestora.
Flash-uri din viața acestor personaje se derulează concomitent cu mersul trenului. Un tren care se oprește într-un timp și într-un spațiu, dar care continuă să meargă. Indiferent cât de vindicativă ar putea fi reîntoarcerea, trenul merge doar înainte.
Este o poveste cârpită din povești, spusă cu răbdare de Tata Rudi unui puști “atent” care „înfulecă” povestea și, cu minuțiozitate, ordonează piesele acestui puzzle cu mii și mii de stele pe el. (Mihaela Tcaciuc)
Intră acum și în grupul de