Pregătește-te de vacanța de vară cu Summer Sale! Brandurile din Iulius Mall Suceava afișează reduceri de până la 90%!


Intră acum și în grupul de

Suntem în plin sezon de vară, iar Summer Sale te așteaptă la Iulius Mall Suceava cu reduceri consistente și variante de ținute inspirate de spiritul vacanței de vară. Vino la Iulius Mall și profită de reducerile de până la 90%, dar și de articole în tendințe pentru completarea garderobei de sezon!

Summer Sale vine cu o fuziune de imprimeuri florale, siluete atemporale potrivite indiferent de vârstă, cu accente cool, dar și cu propuneri inspirate de fiecare moment al zilei. Reînnoiește-ți garderoba, adăugând piese adaptabile stilului tău și, mai ales, optează pentru estetica athleisure! Vei avea de unde alege pentru că brandurile din Iulius Mall afișează reduceri consistente.  

Zilele de vară ne aduc împreună, iar petrecerile sunt poate ocazia cea mai potrivită pentru a-ți descoperi abilitățile stilistice. NissaBershkaVarious BrandsIntersportColin’s sau Terranova afișează reduceri de până la 60%, astfel că te poți bucura de articole variate care acoperă o gamă largă de stiluri și preferințe. Brandurile de încălțăminte au, de asemenea, reduceri semnificative, iar la Deichmann sau Medea vei găsi perechea potrivită în funcție de evenimentul și ocazia la care îți dorești să participi. Nu uita de cosmeticele care te vor însoți în fiecare călătorie a ta, pentru că Xpert Beauty sau Mondo Kosmetik au pregătit oferte speciale! La Optiblu găsești reduceri de până la 90% la rame și ochelari de soareExpertoptic afișează, de asemenea, reduceri semnificative la o selecție de produse.  

Iar dacă vrei să intri în atmosfera de festival sau ai vreun eveniment special și te-ai gândit deja să îți pregătești ținutele, vino la Atlantis GoldMeli Melo, Splend’or, Janette și Sabrini și profită de reducerile de până la 50la accesorii variate. Pregătește-l de vară pe micuțul tău cu jucării de la Noriel și sesiuni de veselie la Kidsland Club și Hopa Hopa! Și restaurantele au pregătit oferte speciale, mai ales că Euro 2024 este momentul potrivit pentru a te întâlni cu prietenii. MadoCartofisserie și Goody’s Burger House îți oferă tot felul de surprize delicioase. 

Accesează catalogul online și descoperă ofertele magazinelor!


Intră acum și în grupul de