Ziua Națională a Contabilului Român, ediția a XX-a marcată la Suceava: Era Smart Accounting – Contabilitatea, de la A la AI


Intră acum și în grupul de

Suceava, 13 iulie 2024 – Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) aniversează cea de-a 20-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român. Evenimentul, celebrat anual pe 13 iulie, reprezintă cel mai important moment dedicat profesiei contabile din România.

Sub sloganul „Tradiție pentru viitor. Evoluăm împreună!”, manifestările de anul acesta se vor desfășura luni, 15 iulie, la restaurantul Eden Garden din Suceava, începând cu ora 13:00. Evenimentul își propune să abordeze tema „Era smart accounting: Contabilitatea, de la A la AI”, explorând modul în care tehnologia și inteligența artificială transformă profesia contabilă.

Agenda zilei include mesajele partenerilor instituționali – reprezentanți ai instituțiilor și autorităților de reglementare, mediului de afaceri și educațional – care vor fi transmise în deschiderea evenimentului. Profesioniștii contabili vor participa la un panel de discuții dedicat temei evenimentului, analizând cum soluțiile smart și AI pot îmbunătăți eficiența, precizia și valoarea adăugată oferită partenerilor lor.

Ziua Națională a Contabilului Român reprezintă și o oportunitate de a evidenția rezultatele muncii experților contabili și contabililor autorizați. În cadrul Topului local 2024 al membrilor CECCAR, vor fi premiate performanțele societăților de expertiză contabilă și de contabilitate, precum și ale profesioniștilor individuali, în semn de apreciere a contribuției acestora la dezvoltarea profesiei și a mediului de afaceri.

Agenda Evenimentului

13:00 – 13:30 Înregistrarea participanților

13:30 – 14:00 Mesajul Consiliului superior

14:00 – 14:30 Mesaje ale reprezentanților instituțiilor și autorităților publice, ai mediului de afaceri și ai mediului educațional

14:30 – 15:30 Panel de discuții: Era smart accounting: Contabilitatea, de la A la AI

15:30 – 16:00 Topul local 2024 al membrilor CECCAR

16:00 Socializare

Evenimentul marchează două decenii de la inițierea sărbătoririi Zilei Naționale a Contabilului Român și reflectă angajamentul continuu al CECCAR de a evolua alături de noile tehnologii, asigurând relevanța și impactul profesiei contabile în era digitală.


Intră acum și în grupul de