Simfonii de Toamnă aduce în acest an la Suceava Filarmonica „Mihail Jora”, dar și pe soprana Valentina Naforniță și artista Paula Seling


Intră acum și în grupul de

Clubul ROTARY SUCEAVA-BUCOVINA va organiza joi, 5 Septembrie 2024, a XI-a ediție a proiectului SIMFONII DE TOAMNA, a anunțat, vineri, managerul de proiect, Dan Ioan Cușnir.

În acest an pe scena evenimentului SIMFONII DE TOAMNĂ, vor urca artiștii orchestrei Filarmonicii “Mihail Jora” din Bacău sub bagheta maestrului dirijor Cristian Spătaru.

Potrivit organizatorilor, în premieră, la Suceava, va concerta pe scena Simfoniilor, soprana Valentina Naforniță, una dintre cele mai talentate voci ale școlii românești de canto, un nume de referință a lumii muzicale internaționale care a cucerit podiumurile mapamondului.

Soprana Valentina Naforniță are sute de spectacole la Opera de Stat din Viena și de ani buni primește aplauze și ovații pe marile scene ale lumii, de la Paris la Londra, Berlin sau Milano.

Artista de renume internațional, originară din Republica Moldova, va fi acompaniată de tenorul Dumitru Mîțu, cel care anul trecut era declarat „fenomenul” concursului „SWR Junge Opernstars 2023” din Landau – Germania.

În prima parte a spectacolului va evolua Paula Seling, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România.

Proiectul este susținut ca în fiecare an de companii importante din mediul de afaceri local și se desfășoară cu sprijinul autorităților locale, județene și a mass-media.

Cele 10 ediții anterioare ale evenimentului au adus pe scenă artiști de la Filarmonica din Botoșani, Opera Națională Română din Iași, Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” din Chișinău și Filarmonica „George Enescu” din Iași.

„Mulțumim pentru sustinere, Suceava!”, este mesajul echipei de proiect coordonata de Adrian Rusu – presedinte Rotary Club Suceava-Bucovina (2024-2025) si Dan Ioan Cusnir – Manager de Proiect.


Intră acum și în grupul de