Mircea Geoană lansează la USV cartea „Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO”


Intră acum și în grupul de

Universitatea de Stat din Moldova, împreună cu Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Academia Română și Comitetul Național al Istoricilor din România, invită doritorii la deschiderea oficială a celei de-a IV-a ediții a Congresului Național al Istoricilor Români (CNIR). Evenimentul va avea loc joi, 29 august 2024, începând cu ora 10:00, în Aula Magna a corpului A din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Programul CNIR 2024 include atât lucrări în plen și pe secțiuni, cât și numeroase lansări de carte. Un punct de atracție al evenimentului este lansarea cărții „Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO” de Mircea Geoană, Secretarul General Adjunct al NATO. Lansarea va avea loc joi, 29 august, de la ora 11:30, în Aula din corpul E al Universității „Ștefan cel Mare”, și va fi moderată de prof. univ. dr. Gheorghe Onișoru.

Participanții interesați să ia parte la acest eveniment sunt invitați să se înregistreze pe site-ul dedicat sau să trimită un email la adresa [email protected].

Congresul reprezintă o platformă importantă pentru istorici și cercetători din întreaga țară, oferind un cadru academic pentru dezbateri și schimburi de idei pe teme de interes național și internațional.


Intră acum și în grupul de