La Iulius Mall Suceava, next station este „Back to school”. Poți câștiga o tabletă Samsung TAB S9


Intră acum și în grupul de

Mai multă vară, mai multă distracție și un strop de magie în viața ta? Dă startul unei etape în care veselia și visurile împlinite te vor însoți începând cu această toamnă, pentru că next station este acum „Back to school”!  Vino la Iulius Mall Suceava, află ce au pregătit brandurile pentru tine și descoperă bucuria de a fi împreună, din nou, la școală! 

Entuziasmul înainte de a face cunoștință cu noi prieteni și experiențe, dar și tristețea de a ne lua rămas bun de la vacanță sunt emoțiile amestecate ale începutului de an școlar. „Back to school” vine la Iulius Mall cu chef de distracție, shopping și premii. Pregătește-te de școală cu cele mai noi articole de la brandurile tale preferate, participă la campania „Back to school” și poți câștiga una dintre cele 4 tablete Samsung!

În perioada 30 august – 8 septembrie 2024, cumpărăturile de minimum 400 de lei, pe un bon sau maximum 3 bonuri cumulate, din 3 magazine diferite, îți oferă șansa unor premii instant zilnice. Tot ce trebuie să faci este să vii la Centrul Info și vei primi un cadou surpriză, care poate fi o umbrelă DM, vouchere oferite de AdidasHervisKidAchyTreevi Pizza, Mesopotamia sau răcoritoare.

Participanții intră automat în tragerea la sorți pentru una dintre cele 4 tablete Samsung TAB S9. Pentru mai multe detalii, află regulamentul campaniei de pe site-ul Iulius Mall Suceava. Partenerii campaniei sunt: Coca Cola, DM, Hervis, C&A.

Descoperă ce au pregătit magazinele pentru tine, pășește într-o nouă aventură alături de prietenii și colegii tăi și nu uita să vii la Centrul Info din Iulius Mall pentru a-ți lua premiul!


Intră acum și în grupul de