Târg de activități extrașcolare, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

În perioada 21 – 22 septembrie 2024, Shopping City Suceava organizează cea de-a VII-a ediție a evenimentului Planeta pasionaților – Târg de activități extrașcolare. Dedicat copiilor de toate vârstele, evenimentul reunește cluburi și asociații  a căror reprezentanți îi pot ajuta pe copii să descopere diverse activități pentru petrecerea timpului liber.

Timp de două zile, între orele 11:00 – 18:00, părinții și copiii dornici să-și exploreze potențialul și pasiunile vor avea oportunitatea de a discuta direct cu reprezentați din diverse domenii și vor putea alege împreună activitățile extrașcolare potrivite. Evenimentul va reuni în incinta centrului comercial: cluburi de dans și muzică, centre de limbi străine, after school, centre educaţionale, cluburi de baschet, șah, arte marțiale, robotică, programare, cub Rubik, voluntariat și multe altele. În cadrul târgului, copiii vor fi implicați în diverse activități, precum ateliere și programe demonstrative, gândite special pentru a-i ajuta pe aceștia să-și descopere pasiunea.

Spectacolele de demonstrații susținute de diverse cluburi sportive, de dans și muzică le oferă copiilor oportunitatea de observa fiecare activitate, de a se informa și chiar de a opta pentru una din activitățile prezentate. Sâmbătă, începând cu ora 12:00, în zona de food, vizitatorii vor asista la demonstrații de arte marțiale, judo, dansuri populare și canto. Duminică, începând cu ora 14:35, spectacole de demonstrații continuă cu balet, street dance, dans sportiv, canto și arte marțiale Capoeira.

Totodată, micii vizitatori vor avea ocazia să se distreze și să învețe prin joacă alături de Animatori Mica Mia. Între orele 14:00 – 17:00,  copiii se vor bucura de prezența mascotelor și de cele mai amuzante jocuri interactive, perfecte pentru toate vârstele, și vor da frâu liber imaginației la atelierele de creație.


Intră acum și în grupul de