Campania „Dințișorii Veseli” ajunge în această toamnă în Suceava


Intră acum și în grupul de

dm drogerie markt continuă să aducă zâmbete copiilor, contribuind la educația pentru sănătatea orală. La cinci ani de la lansarea programului, o nouă serie de înscrieri are loc pentru campania „Dințișorii Veseli”. De această dată, inițiativa ajunge în Iași, Roman, Piatra Neamț, Suceava și Botoșani, între 21 și 25 octombrie 2024, oferind grădinițelor din aceste orașe ocazia de a participa la o experiență educativă unică.

Campania își propune să încurajeze obiceiuri sănătoase, punând accent pe importanța igienei orale. În colaborare cu specialiști în medicină dentară și sprijinită de Sensodyne, echipa va transforma această activitate într-o experiență captivantă și interactivă, adaptată vârstei copiilor preșcolari și adresată prevenției. Programul are un impact extins asupra comunității, contribuind la creșterea gradului de conștientizare și la îmbunătățirea sănătății orale, în familiile din România.

Educație prin distracție

Campania „Dințișorii Veseli”, deja consacrată la nivel național, este o inițiativă prin care dm drogerie markt își dorește să contribuie activ la îmbunătățirea sănătății dentare a copiilor. Programul include prezentări interactive, susținute de stomatologi, sfaturi practice pentru igiena orală, precum și jocuri educative care să le arate copiilor cum să își îngrijească dinții corect.

Mascota Crocodințilă va fi din nou alături de echipa de campanie, transformând învățarea despre sănătatea orală într-un moment distractiv, pe care cei mici îl vor ține minte. La finalul fiecărei vizite, fiecare copil va primi un pachet cu produse de igienă dentară oferite de dm drogerie markt și Sensodyne, pentru a începe rutina zilnică de îngrijire a dinților chiar de acasă.

Start la înscrierile grădinițelor!

Înscrierile sunt acum deschise pentru grădinițele din Iași, Roman, Piatra Neamț, Suceava și Botoșani, iar înscrierile se pot face pe site-ul dedicat campaniei: https://www.dm-impreuna.ro/ro/dintisorii-veseli/#inscriere. Data limită pentru înscriere este 29 septembrie 2024, iar grădinițele selectate vor fi anunțate pe 4 octombrie 2024.

dm drogerie markt  se implică încă din 2019 în educația pentru sănătatea orală, conturând noi comunități de oameni – profesioniști, educatori și părinți – pentru a inspira obiceiuri sănătoase în rândul copiilor.


Intră acum și în grupul de