Întâmpină noul an universitar cu welcome pack-ul pregătit de Iulius Mall Suceava! Te aşteaptă oferte speciale, o tombolă și promoții!


Intră acum și în grupul de

Transformă începutul de an universitar într-o mare sărbătoare și adună-ți gașca de colegi pentru a deschide un nou sezon în care te așteaptă nu doar emoțiile începutului, ci și bucuria revederii cu prietenii tăi! Pentru a face primele zile de facultate speciale, „Back to college” vine la Iulius Mall Suceava cu promoții, tombolă cu premii și welcome pack-ul necesar integrării tale în comunitatea studențească.   

Ia-ți notițe pentru următoarea ta aventură și începe de pe acum să planifici cele mai cool și interesante activități ale toamnei, pentru că Iulius Mall te așteaptă cu surprize!

Până pe 20 octombrie 2024, Iulius Mall dă tonul sărbătorii cu welcome pack-ul, accesoriul tău de ,,bun venit”, ce conține o răcoritoareo pungă de Takis și nelipsitul carnet cu promoții speciale, la operatorii din mall, pentru studențiVei fi înscris automat la tombolă și vei putea câștiga una dintre cele 5 boxe portabile SONY. Nu uita că extragerea va avea loc pe data de 21 octombrie! Tot ce trebuie să faci este să vii la Centrul Info cu adeverința sau carnetul de student vizate.

După o vacanță plină de distracție, atmosfera din Iulius Mall devine și mai animată odată cu întoarcerea studenților în campus. NissaC&A și Meli Melo au pregătit promoții la piese vestimentare și accesorii trendy, iar tu poți rememora momentele verii, dându-ți întâlnire cu grupul de colegi și savurând preparate culinare, la oferte speciale, de la Mado sau Dionisus.  Xpert Beautymy Geisha și Cupio adaugă puțină magie chipului tău și au grijă de rutina ta de îngrijire.

Profită de reducerile speciale, lasă-te purtat de spiritul ,,back to college” și nu uita să vii la Iulius Mall pentru a-ți lua welcome pack-ul!


Intră acum și în grupul de