Muzeul Național al Bucovinei anunță lansarea celei de-a cincea ediții a proiectului de educație muzeală „Istoria în desene”


Intră acum și în grupul de

Muzeul Național al Bucovinei anunță, vineri, lansarea celei de-a cincea ediții a proiectului de educație muzeală „Istoria în desene”. Acest atelier de creativitate se adresează copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani, care sunt invitați să creeze desene inspirate de obiecte din patrimoniul Muzeului de Istorie din Suceava.

Scopul principal al proiectului este promovarea patrimoniului muzeal din Expoziția Permanentă și expozițiile temporare ale Muzeului de Istorie. Participând la acest atelier, tinerii vor avea ocazia să exploreze obiectele din expoziție, să-și dezvolte abilitățile artistice și să-și stimuleze creativitatea.

Lucrările trebuie să fie aduse la Muzeul de Istorie Suceava în perioada 16 octombrie – 15 noiembrie 2024 sau trimise online, scanate sau fotografiate, la adresa de email [email protected]. Fiecare desen trebuie să conțină numele autorului, vârsta, școala și localitatea.

Toate lucrările vor fi postate pe pagina de Facebook a Muzeului de Istorie Suceava, iar cele mai bune vor fi premiate. Premiile constau în cărți și alte produse personalizate, iar participanții vor fi împărțiți în două categorii de vârstă: 8-12 ani și 13-18 ani.


Intră acum și în grupul de