Eveniment caritabil organizat de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților în sprijinul sinistraților în urma  inundațiilor din județele Galați și Vaslui


Intră acum și în grupul de

În data de 05 noiembrie 2024, sub egida Sectorului de Asistență Socială și Medicală al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, va avea loc un eveniment caritabil destinat strângerii de fonduri pentru persoanele afectate de recentele inundații din județele Galați și Vaslui.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 18:00 la Sala Regatto King, complexul Mandachi, și va aduce pe scenă mari artiști ai folclorului românesc, acompaniați de Orchestra Ansamblului Profesionist „Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Scopul evenimentului este de a strânge fonduri pentru achiziționarea de materiale de construcție (BCA) necesare reconstrucției locuințelor familiilor care au suferit pierderi în urma inundațiilor. Printre artiștii care vor evolua pe scenă se numără Mioara Velicu, Steliana Sima, Constantin Bahrin, Emilia Ghinescu, Fetele din Botoșani, Lucica Păltineanu, Nicolae Vieru, Dana Dăncilă, Alexandra Dan, alături de alți invitați speciali, pentru a oferi publicului un spectacol folcloric de înaltă calitate.

Accesul la eveniment se va face pe bază de invitație sau prin achiziționarea unui bilet de contribuție, iar toate fondurile strânse vor fi direcționate către persoanele rămase fără adăpost în urma inundațiilor. Pentru detalii suplimentare și rezervări, persoanele interesate pot contacta organizatorii la numărul de telefon 0756 277 365.


Intră acum și în grupul de