VIDEO//Circa 2000 de suceveni au trăit emoțiile meciului Belgia-România în centrul orașului


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă seara, aproximativ 2000 de suceveni s-au adunat în piața centrală a municipiului Suceava pentru a urmări meciul Belgia-România, desfășurat în cadrul grupei E la Campionatul European de Fotbal din Germania. Primăria Suceava a invitat iubitorii fotbalului să urmărească partida de la ora 22:00 pe un ecran gigant amplasat la scena din centrul Sucevei, pe Esplanada Casei de Cultură a Municipiului Suceava.

Atmosfera din piața centrală a fost una electrizantă, sucevenii trăind la intensitate maximă fiecare moment al meciului. Deși scorul final a fost 2-0 în favoarea Belgiei, publicul a rămas optimist și încrezător în șansele echipei naționale. Oamenii au plecat spre case cu speranța că România va reuși să se califice în optimile competiției în urma meciului decisiv cu Slovacia.

În timpul meciului, suporterii au manifestat un entuziasm deosebit, scandând și încurajând echipa națională la fiecare ocazie. Sucevenii au creat o atmosferă vibrantă și unită, demonstrând încă o dată pasiunea pentru sportul rege.

În ciuda înfrângerii, sucevenii au rămas optimiști și au continuat să își arate sprijinul pentru echipa națională. Mulți dintre ei și-au exprimat încrederea că România va reuși să câștige următorul meci împotriva Slovaciei și să se califice în fazele eliminatorii ale competiției.


Intră acum și în grupul de