Gheorghe Șoldan, la învestirea primarului de Fălticeni: Mă voi implica alături de autoritățile locale pentru a realiza varianta ocolitoarea care este un proiect esențial pentru Fălticeni și pentru județ


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, care a participat, marți după-amiaza la învestirea noului Consiliu Local al municipiului Fălticeni și la depunerea jurământului de primarul Cătălin Coman și echipa de consilieri locali a spus că a simțit în timpul ceremoniei sentimentul de prietenie, de deschidere și de înțelegere între cei care vor lua în următorii patru ani deciziile pentru Fălticeni.

El a arătat că aceasta nu poate decât să-l bucure pentru că mai presus de partide și orgolii politice, trebuie să primeze întotdeauna comunitatea, nevoile oamenilor care fac parte din ea.

„Fălticenenii și-au reales cu aproximativ 75% primarul, pe Cătălin Coman, un om care a demonstrat că se pot face lucruri mari chiar într-o comunitate mică.  La Fălticeni sunt atât de multe proiecte și planuri ambițioase pentru următorii patru ani, încât municipiul poate fi un exemplu în țară de administrație performantă”, a spus Șoldan.

El a remarcat că primarul Cătălin Coman l-a prezentat frumos, drept “un prieten al Fălticeniului” ceea ce l-a bucurat, dar a subliniat că adevărul este că „Fălticeniul mi-a fost până acum prieten mie, prin sprijinul primarului Cătălin Coman și al senatorului Ioan Stan, dar mai ales prin toți fălticenenii care m-au sprijinit să devin președinte al Consiliului Județean”

Gheorghe Șoldan a declarat că așa cum a promis în campanie se va implica alături de autoritățile locale pentru a realiza un proiect esențial pentru Fălticeni și pentru județ, respectiv varianta ocolitoare a municipiului.

„Și vreau să le mai promit un lucru fălticenenilor: Voi fi un președinte de Consiliu Județean care va fi alături de ei în următorii patru ani mai mult decât alții din fruntea județului în 12 ani”, a spus Șoldan.

El i-a transmis mult succes primarului Cătălin Coman și echipei de consilieri locali fiind sigur că împreună vor continua să dezvolte Fălticeniul.


Intră acum și în grupul de